Üçpınar İlkokulu
Üçpınar Mahalllesi Üçpınar Baybağan Caddesi No 2/1 BOZKIR/KONYA

VİZYON

Her alanda model okul olup adından söz ettirebilen, öğrencilerimizi bilgi ve beceri bakımından donanımlı, sosyal paydaşları gelişmiş, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen, aynı zamanda örf ve adetlerine bağlı bireyler olarak yetiştirebilmek.

MİSYON

Yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin hayata bakış açılarını değiştirebilmek. Yaygın ve yanlış olan eski fikirleri yıkıp, çağdaş, geçmişi ile geleceğini sentezleyip yeni fikirler üretebilen ve ürettiği fikirleri hayata geçirebilen bireyler yetiştirebilmek. Kendini yenileyebilen, yeniliklerin peşinde koşan öğretmen kadrosuyla; yetiştirdiğimiz öğrencilerle ülkemizin iyi yetişmiş insan gücüne katkı sağlayabilmek için varız.

Stokerli Kalörifer

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Bozkır İlçesine 10 km, Seydişehir´e 60 km, Konya´ya Bozkır Üzerinden 130 km, Tepelice Üzerinden ise 120 km, Hadim´e 35 km uzaklıktadır

Yerleşim Yeri Bilgisi

Medresenin çokluğu Bozkır Kadı ve müftülerin SİNANDIdan çıkması sebebiyle 1700 yıllarda HOCAKÖY olarak geçiyor.1700 yıllarda Antalya İli Ruşembe kazasının senir köyünden gelen 5 6 aile tarafından hoca köyünün yanına Babuşcu köyü kurulmuş.1928 yılında Hoca köy bucak olmuş 1940 yılında zamanın muhtarı AHMET Turgut tarafından tek muhtarlık haline getirilerek ÜÇPINAR ismini almış 1955 yılında zamanın muhtarı Abdullah ÖZ tarafından belediye teşkil edilmiş.

e-twinning projesi